Sugar en de ontploffing

Daar ben ik dan, Sugar, zo noemden ze mij toen ik in het verre België ging wonen bij mijn nieuwe gezin. Eigenlijk wilden ze een meisje maar het kindje van de baas nam mij mee. Ik was heel blij met de lieve zoete naam voor de super schattige pup die ik was, maar blijkbaar was ik uiteindelijk toch niet zo zoet. Sinds kort woon ik weer bij mijn opvang mama.

Ik ben ontzettend lief met katten en kan goed overweg met honden. Cas, die ook bij mijn opvang mama woont, vind ik echt geweldig bijvoorbeeld. Ik vind het ook heel erg leuk om met wat oudere kinderen samen te zijn. Ik vind spelen erg leuk en kan al best goed luisteren, al zeg ik het zelf. Soms moet ik even wennen aan nieuwe mensen, want die ken ik dan helemaal nog niet. Maar zodra die even met mij wandelen of spelen zijn ze best tof.

Maar mijn allergrootste hobby op dit moment is toch wel dingen laten ontploffen, weet ik veel dat dat eigenlijk niet zo zoet is. Het is gewoonweg echt zo leuk om te doen, vinden jullie mij niet ontzettend knap? Nu ben ik opnieuw op zoek naar een eigen thuis waar ik wel voor altijd kan blijven. Misschien wel met een gezellig vriendje waar ik samen mijn grootste hobby mee uit kan oefenen.

“Maar ik beloof dat zodra ik groot ben, ik een nieuwe hobby zal zoeken. Samen met jou, mijn nieuwe baasjes?!”  
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *