Mooie Zarah is op zoek naar een nieuw baasje! Deze Border Collie look a like is een enorme liefhebber van aaitjes en is super leergierig. Qua karakter heeft ze ook veel eigenschappen van een Border Collie.

Haar huidige baasjes hebben haar in huis duidelijke regels gegeven die ze netjes kan nastreven. Zoals wachten met eten totdat ze toestemming krijgt. Op de plaats als het gezin eet. Niet op de bank zonder toestemming, etc.
Zarah kan zelf ook duidelijk aangeven wat ze wil. Zo laat ze bijvoorbeeld op haar manier zien dat ze moet plassen of wil eten.

Zarah kan heel goed een paar uurtjes alleen zijn. Ze is dan gewend om een kong met iets lekkers of iets anders waarop ze kan knagen te krijgen. Uiteraard moet het alleen thuis zijn bij de nieuwe baas opnieuw worden opgebouwd.

Toch is Zarah helaas naar een nieuw baasje op zoek. Dit komt, omdat ze buiten onzeker gedrag laat zien aan de lijn waar aan gewerkt zou moeten worden. De baasjes kunnen dit helaas niet voldoende begeleiden en durven haar niet los te laten lopen meer terwijl ze dit zo geweldig vind.

In huis daar en tegen is ze een geweldige hond. Ze luistert binnen perfect, is lief voor kinderen en wordt graag geaaid. Ze is ook heel graag bij je en komt gezellig kijken wat je doet. Echt een gezelschapsdier!

Ben jij de persoon die haar kan helpen om over haar onzekere kant buiten heen te komen, zodat ze weer lekker los kan lopen buiten? Neem dan contact op om kennis te maken.

Koala verblijft momenteel nog bij haar gezin en zoekt snel een heel fijn nieuw baasje.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in

Naam Zarah (Koala)
Geslacht teef
Leeftijd 01-06-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Nee
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Actieve gezinshond die buiten soms wat onzeker kan zijn
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 15/10/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 16/10/2016
Actieve gezinshond die buiten soms wat onzeker kan zijn

Voor Zarah zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Zarah zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.