Vikra werd gevonden toen ze nog heel klein was in het land van herkomst (Bulgarije). Gelukkig is ze daar opgevangen door een liefdevol fostergezin.
Helaas vond zij geen baasjes, waarschijnlijk omdat ze zwart is zoals zoveel pups daar, terwijl ze toch echt een ontzettende lieverd is, met een lief zachtaardig karakter.
Juist jonge honden als Vikra die in een gezin zijn opgegroeid vanaf ‘baby’ verdienen heel erg een eigen baasje ipv de rest van hun leven in de Shelter te moeten wonen omdat ze te ‘oud’ zijn voor de mensen die een jonge pup willen.
Zodoende dat wij haar die kans willen geven en ze nu dus via ons naar Nederland is gekomen om een baasje te vinden dat haar alle liefde wil geven, die zij ook zeker terug zal gaan geven.

Vikra is gewend aan kinderen, honden, katten, paarden, ezels, geiten en nog veel meer dieren.
Ze is gek op mensen en komt graag bij je voor een knuffel, ze is ontzettend zachtaardig en wil zo ontzettend graag lief gevonden worden.

Zoals elke pup zal Vikra nog wel de nodige dingen moeten leren.

Deze lieverd is op 04-04-2018 aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Vikra
Geslacht teef
Leeftijd 14-09-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 04/04/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 13/05/2018

Voor Vikra zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Vikra zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.