Prachtige dame Tika komt bij ons terug ter herplaatsing. Voor Tika zoeken we een stel of persoon waar rust en regelmaat belangrijk is. Tika vind het lastig als het onrustig in huis is, visite ontvangen vind zij moeilijk. Jonge kinderen in het gezin zijn dan ook niet handig. Overigens is zij wel sociaal naar de eigen kinderen, maar bij kinderen komt nou eenmaal veel visite.
Tika kan in het huidige gezin goed alleen thuis zijn. Uiteraard moet dit in een nieuw gezin wel weer opgebouwd worden. Zij vind het fijn om in de tuin te zijn. Tika is gewend aan de bench, voor haar is dit haar veilige plekje.
Tika kan over het algemeen netjes mee lopen aan de lijn. Wel vind zij soms dingen spannend op straat. Wanneer hier voldoende afstand wordt gehouden, loopt zij rustig mee.
Tika is over het algemeen sociaal naar andere honden, al kan zij het niet met elke hond goed vinden. Aan katten is zij niet gewend.
Tika is ongeveer 70cm hoog en weegt zo’n 30 kg.

Tika is geboren op 20-08-2017 in Bulgarije, en is gesteriliseerd.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Tika
Geslacht teef
Leeftijd 20-08-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Onbekend
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 12/01/2018
Status geplaatst
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Ontbijt-nest

Voor Tika zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Tika zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.