Onze lieve Sky is samen met haar kleine zusje gevonden door mensen en opgegroeid in een foster gezin tot ze gebracht zijn bij Nadia in de Shelter.
Helaas is er al maanden geen plek om nesten volledig bij Animal Rescue Sofia op te vangen, dus zijn ze blij als de mensen de honden zelf op te vangen tot ze oud genoeg zijn voor adoptie.Haar kleine zusje die de helft kleiner is, is al geadopteerd en nu zoekt ook mooie Sky een eigen baasje.Sky is zeer waarschijnlijk een kruising deels met een husky maar wat er verder is zit weten we niet.
Ze is in ieder geval ontzettend lief, vrolijk en blij en dol op mensen en andere honden, ze is heel behendig en nieuwsgierig en ze kan idd huilen zoals een Husky.
Ze is erg mens gericht en vind kinderen ook erg leuk. Spelen, rennen vind ze super met andere honden en in huis wil Sky alles ontdekken en bekijken.
Zoals elke pup zal Sky ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

We zoeken mensen die ook haar eigenwijze Husky trekjes zullen accepteren.

Deze prachtige dame is op 25 Augustus aangekomen in haar opvang gezin in Nederland en is gelijk te bezoeken aangezien een snelle plaatsing het beste is voor de hond i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Sky
Geslacht teef
Leeftijd 20-04-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 25/08/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 09/09/2017
Type hond Husky kruising

Voor Sky zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Sky zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.