Voor onze knappe en lieve topper, Rosa (voorheen Nintu), zoeken wij een nieuw huis. Helaas blijkt dat de huidige thuissituatie niet de juiste plek voor Rosa is en wensen zij, met pijn in hun hart, op een geschiktere plek voor haar. Omdat Rosa een zeer actieve, speelse dondersteen is, zoals vele pups, heeft ze de nodige aandacht en beweging nodig. Wij zijn daarom op zoek naar een gezin met een tuin en genoeg aandacht/tijd om er lekker op uit te gaan, te gaan spelen en ravotten. Rosa is erg gek op kinderen, een gezin met kinderen zou dus alleen maar leuk zijn voor haar. Ook andere honden vindt ze geweldig. Kortom, een speelse pup die in bijna elk actief gezin haar plekje zou kunnen vinden…uiteraard als de juiste klik er is

Rosa is zo goed als zindelijk. Ze is enorm leergierig en gaat op dit moment al vrolijk mee naar de hondenschool. Ook is Rosa gewend om af en toe tot rust te komen in de bench. Aan de lijn lopen gaat goed.

Een stukje voorgeschiedenis: Onze lieve Rosa is samen met haar zusjes en broers gevonden door mensen in Bulgarije. Deze mensen hebben haar liefdevol opgevangen bij mensen met katten en honden. Op het moment dat ze oud genoeg was is ze naar Nederland gekomen. Begin oktober is ze door haar huidige gezin geadopteerd.

Uiteraard moet Rosa nog het een en ander leren, ze is immers nog een jonge pup met echte puppenstreken.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Rosa (Nintu/Nichelle)
Geslacht teef
Leeftijd 05-05-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 07/10/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 13/12/2017
Nestnaam Goden-nest T12 2017

Voor Rosa zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Rosa zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.