Reni is enorme knappe dame die samen met haar broer en moeder liefdevol opgegroeid in een fostergezin in het land van herkomst. Ze zijn gevonden op straat toen ze nog heel jong waren. Reni’s broer en moeder zijn beide al geadopteerd in Bulgarije. Reni is vervolgens naar Nederland gehaald in de hoop op een liefdevol baasje, die tijd en geduld heeft om haar te laten wennen aan alles.

Reni kan super goed overweg met andere honden. Naar mensen is zij wat meer verlegen en afwachtend. Met genoeg geduld komt zij vanzelf naar je toe en is ze een prima sociale meid die ook van een aai houdt. Wij zoeken daarom voor Reni een baasje die haar die tijd gunt en haar de zekerheid geeft om haar zelfvertrouwen op te bouwen. Omdat wij merken dat zij zich erg optrekt aan andere stabiele honden, zoeken wij voor haar een plek waar reeds een hond aanwezig is en waar ze lekker buiten kan rondlopen.

Reni geniet op dit moment in haar opvanggezin van de aanwezigheid van andere honden. Reni is een speelse hond die graag in de nabijheid is van andere honden en hierdoor ook sneller leert. In huis is zij erg braaf, ze is zindelijk en slaapt ’s nachts netjes in de bench. Ook een paar uurtjes alleen zijn is mogelijk, uiteraard zal dat in haar nieuwe thuis wel weer opgebouwd moeten worden. Tijdens het wandelen merk je dat ze het nog wel spannend vindt om vreemde mensen tegen te komen. Ze heeft dan veel aan het vertrouwen die de baas haar geeft.

Kortom Reni is een lief en zachtaardig meisje die baat heeft bij geduld, vertrouwen en het goede voorbeeld van een stabiele andere hond. Hier wordt Reni als een betrouwbare hond ervaren die graag in de aanwezigheid van haar baasje is.

Deze beauty is op 17 juni aangekomen in haar opvanggezin en is daar nu te bezoeken.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Reni
Geslacht teef
Leeftijd 16-12-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleinere middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Onzeker, geen angstbijter. Voorkeur voor plaatsing bij andere hond.
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 17/06/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 22/10/2017
Type hond Kruising
Onzeker, geen angstbijter. Voorkeur voor plaatsing bij andere hond.

Voor Reni zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Reni zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.