Mooie Pirin is vernoemd naar de hoogste berg in Bulgarije. Deze naam heeft hij te danken aan zijn kracht. Hij heeft namelijk een vervelende start gemaakt in zijn thuisland. Gelukkig is hij daar snel vandaan gehaald en heeft hij op een veilige plek mogen wonen bij zijn opvangmoeder Stella en haar gezin. Pirin heeft daar samengewoond met andere honden, katten en kinderen. Daar is hij goed terecht gekomen en heeft hij mogen genieten van liefdevolle knuffels en liet hij al zijn puppystreken zien.

Ondertussen is Pirin in Nederland aangekomen op 8 september. Hij woont nu in een opvanggezin samen met andere honden en een kind van 9 jaar. Hier merken zij dat Pirin zich erg optrekt aan de andere honden en dat een rustige en zachtaardig aanpak hem elke dag meer zelfvertrouwen geven. Pirin is een mega zachtaardig en lief pupje die iedereen lief vindt en geniet van knuffelen en aandacht. Wel is Pirin een gevoelig hondje die bijvoorbeeld niet houdt van harde geluiden, zoals harde stemmen of drukke kinderen. Dit maakt Pirin bang en kruipt dan weg.

Pirin houdt enorm van buiten zijn en vindt het heerlijk als hij hier lekker op zijn gemak zijn gang kan gaan. Daarom zoeken we voor Pirin een huis met een tuin, en het liefst bij een andere stabiele hond waar hij een goed voorbeeld aan heeft. Loslopen en aan de riem lopen doet Pirin prima, maar vindt nog wel het een en ander spannend. Buiten wordt er nog hard gewerkt aan zijn zelfvertrouwen. Maar Pirin is slim en leert erg snel, met de juiste begeleiding van rust, liefde en geduld zal Pirin een fantastisch maatje zijn. Pirin is eigenlijk een perfect hondje met zijn zachte karakter, waar het jasje van onzekerheid nog van moet worden losgelaten.

Pirin is zo goed als zindelijk en Onze knappe Pirin is op 08 September aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Pirin
Geslacht reu
Leeftijd 03-03-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 08/09/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 08/10/2017

Voor Pirin zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Pirin zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.