Pippin is een lieve, zachtaardige hond op zoek naar een nieuw thuis. Haar baasjes gaan veel reizen, en zij kan helaas niet mee.
Pippin loopt over het algemeen netjes aan de lijn, en luistert goed. Zij kan wel achter katten aan willen, maar is hier goed in te corrigeren. Naar andere honden toont zij over het algemeen weinig interesse. Zij is niet vervelend of agressief, maar heeft ook geen interesse in contact. Bij bezoek zal zij even blaffen, en bekende mensen vervolgens hartelijk begroeten. Ook onbekende mensen zal zij niets doen, maar zij zoekt niet direct contact.
Het baasje van Pippin is gastouder geweest, dus Pippin is wel gewend aan kinderen in huis, maar niet permanent. Zij heeft geen interesse in spel, maar vind het wel fijn om geaaid te worden.
Pippin heeft cursussen gevolg, en vind het helemaal fantastisch om te gaan “man-trailen”. Als een nieuw baasje dit weer op zou pakken, zou ze hier heel gelukkig van worden.
Pippin houd niet van harde geluiden en vuurwerk, zij wil dan graag naar huis en zoekt een schuilplekje op, het liefst dicht bij de baas. Pippin zal in een nieuwe situatie eerst wat afwachtend reageren, maar eenmaal gewend is zij een lieve sociale hond, die graag knuffelt.

Pippin is ongeveer 67cm hoog en weegt zo’n 26kg. Daarmee is zij een flinke middelmaat.

Naam Pippin (voorheen Cath)
Geslacht teef
Leeftijd 01-05-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Honden? Onbekend
Woningtype Voorkeur voor een tuin, dit is zij gewend.
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 18/09/2015
Status Onzichtbaar: Onzichtbaar
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam C-nest T16 2015

Voor Pippin zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Pippin zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.