Mama Petra was zwanger toen ze de veiligheid van mensen op zoek terwijl ze op straat rond liep, gedumpt, straathond, ooit een thuis gehad? We weten het helaas niet.
Lieve mensen hebben haar gevoerd tot ze in een grote winkel beviel en hebben haar daarna met alle 10 pups naar Nadia van ARS gebracht.

Gelukkig werd er een foster gezin voor ze gevonden en kon Petra met haar pups in huiselijke kring (met kinderen) verblijven. Petra is een liefdevolle moeder die ontzettend zorgzaam is naar haar pups, maar ook naar haar baasjes.

Mama Petra (4 jaar oud), komt nu samen met haar kids naar Nederland in de hoop hier een warm en veilig thuis te vinden.

Petra is een lieverd, rustig, soms nog wat onwennig aan het leven in Nederland, maar ze past zich zo ontzettend goed aan, ze vind mensen leuk, honden leuk, knuffelt graag en is erg aanhankelijk. Ze is gek op wandelen en kusjes geven. Ze is een rustige, lieve teef die erg geniet van alle aandacht en zou die het liefst zo snel mogelijk krijgen van haar eigen baasjes, dat verdiend ze ook echt.

Petra is op 17 maart aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Petra is geboren op 10-03-2014, gesteriliseerd en is een grotere middelmaat hond.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Petra
Geslacht teef
Leeftijd 10-03-2014
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 17/03/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 28/04/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Autonest T5 2018

Voor Petra zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Petra zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.