Pasco is een ontzettende lieve schat die helaas op zoek is naar een nieuw baasje.

Als pup van 16 weken werd hij geplaatst in Nederland net als zijn broers en zus die het geweldig doen bij hun baasjes. Helaas omdat Pasco soms wat onzeker kan zijn in nieuwe situaties en dit niet goed begeleid is door zwangerschap en de komst van een baby hebben zijn baasje besloten dat ze te weinig tijd voor hem hebben.

Pasco vindt wandelen erg leuk, maar vindt nieuwe dingen wel spannend midden in de stad, maar bij herhaling zie je hem duidelijk genieten.In een rustigere omgeving/buitengebied geniet hij continue.
Pasco doet hij het super met de honden, hij vind elke hond leuk en wil met echt elke hond wel spelen, wij plaatsen hem dan ook alleen, samen bij een andere hond.
Alhoewel hij aan de riem een rustige wat timide hond is die wel prima aan de riem loopt, zie je bij een omheind gebied duidelijk een andere hond, heel open en blij die met elke hond wil spelen, mensen negeert hij tenzij ze hem voorzichtig lijmen met voer.

Zwemmen vindt hij het allerleukste om te doen, zodra hij kan gaat hij lekker het water in, daar is hij heel ontspannen.

Hij is dol op knuffelen als hij je kent, hij komt vaak bij je voor een knuffel en ligt eigenlijk altijd aan je voeten of naast je op de bank als hij eenmaal aan je gewend is.
Visite vindt hij idd spannend, dit uit zich door in de bench te gaan liggen of weg te ‘vluchten’ naar een rustige plek in huis. Na wat geduld komt hij voorzichtig bij je kijken en als je koekjes hebt, komt hij vaak vanzelf bij je kijken, hij doet bijna alles voor voer namelijk.

Pasco is hij is dol op kinderen mits hij even mag wennen dan vindt hij ze geweldig.
Hij kan prima alleen zijn paar uur op een dag en is een hond die heel erg veel en snel kan leren, mits je geduld, voer en positieve beloning gebruik en geen correcties.
Elke dag dag gaat hij vooruit met de spannende dingen en hij is een ontzettend lieve zachte en vrolijke hond, die steeds meer van het leven geniet.

Wij plaatsen Pasco alleen bij mensen met een tuin, bij voorkeur een grote met goed afgesloten omheining, dit omdat hij het geweldig vindt om los te spelen en hij juist het aller gelukkigste is als hij lekker kan rennen en spelen met een andere hond.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje bezoeken? Vul dan snel het intakeformulier in

Naam Pasco
Geslacht reu
Leeftijd 17-06-2016
Gecastreerd nee
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Voorkeur voor een (grote) tuin
Bijzonderheden? Herplaatser ivm onzeker gedrag niet kunnen begeleiden ivm komst van de baby
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 15/10/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 27/08/2018
Nestnaam P-nest T18 2016
Herplaatser ivm onzeker gedrag niet kunnen begeleiden ivm komst van de baby

Voor Pasco zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Pasco zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.