Zachtaardige Miska is helaas wegens omstandigheden op zoek naar een nieuw baasje, want helaas paste Miska niet in het leven van de vorige eigenaar.

Miska is een super zachtaardige hond, die als ze even gewend is erg speels is en zeker met andere honden erbij, in haar opvanggezin is ze dol op Nera die ook een baasje zoekt.
Miska kan prima aan de riem lopen, maar als ze een beetje gewend is ook prima los lopen dat vind ze helemaal geweldig.

Ze moet nog wel wennen aan veel nieuwe dingen, omdat ze die helaas niet geleerd heeft bij haar baasjes, maar ze pikt het bij haar opvanggezin snel op, want ze is een slimme hond die graag wil leren,
Vreemde mensen vind ze in begin heel even spannend, maar als ze je kent komt ze graag met je knuffelen en kwispelt ze de hele dag tegen je.
Ze ligt graag bij je op de bank en gedraagt zich prima in huis, ze kan met een andere hond erbij prima een paar uur per dag alleen zijn.

Wij zoeken voor haar het liefst een baasje met een tuin en een andere hond, die wat ervaring hebben met honden en het leuk vinden om lekker te wandelen en een hond nieuwe dingen aan te leren.

Alhoewel ze kinderen gewend is terwijk ze opgroeide plaatsen wij haar liever niet in een huishouden met jonge kinderen omdat ze nog veel moet leren en het dan misschien te druk zal zijn voor haar.

Naam Miska
Geslacht teef
Leeftijd 22-06-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Voorkeur voor plaatsing bij andere hond
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 24/10/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 29/05/2016
Type hond Kruising
Nestnaam M-nest T19 2015
Voorkeur voor plaatsing bij andere hond

Voor Miska zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Miska zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.