Maya is een knappe meid die ter herplaatsing wordt aangeboden vanuit haar huidige gezin. Maya is geboren op 07-05-2015.

Maya is een lieve speelse hond die gek is op kinderen, spelen en rennen.
Maya luistert redelijk goed. Zij kan wel loslopen maar reageert niet altijd direct op roepen. Wanneer Maya klaar is met b.v. snuffelen komt zij wel. Maya kan zitten. Maya reageert op het commando laag en blijf.

Maya is erg lief naar babys, peuters en kleuters. Iets oudere kinderen zijn ook leuk maar zodra die gaan rennen wil Maya het liefst spelen maar is hier te enthousiast in, Maya rent er dan achter aan en springt om de kinderen heen. Op pubers reageert Maya het zelfde als richting volwassenen. Er lijkt geen leeftijd qua kinderen te zijn waar Maya niet mee om kan gaan maar ze heeft daar uiteraard wel begeleiding in nodig.

Maya doet het goed met katten die ze kent, hier speelt ze mee. Vreemde katten die in de tuin komen jaagt ze weg door er achteraan te rennen.
Honden die kleiner zijn dan Maya vindt zij leuk, hier speelt ze mee. Honden van dezelfde grote of groter vindt Maya eng, deze vermijdt ze door er met een grote boog om heen te rennen of er van weg te rennen. Maya vertoont voornamelijk vlucht gedrag met haar staart tussen de benen.

Maya wordt ter herplaatsing aangeboden, omdat haar huidige gezin haar meer aandacht en sturing wil bieden die zij zelf op dit moment niet genoeg kunnen geven. Maya heeft de juiste begeleiding nodig bij haar angst voor grotere honden en vuurwerk. Buiten dat is Maya een geweldig hond die lief, speels en erg enthousiast is.

Naam Maya (voorheen Beyonce)
Geslacht teef
Leeftijd 07-05-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 18/09/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 26/11/2017
Type hond Kruising
Nestnaam Nest 3 T16 2015

Voor Maya zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Maya zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.