Onze mooie May is drachtig gevonden op straat en is bij haar liefdevolle opvanggezin in Bulgarije opgevangen en bevallen van prachtige pups. Daar heeft ze een pracht tijd gehad en is ze nu op zoek naar een liefdevolle thuis met een warme mand in Nederland. Haar pups komen ook nog naar Nederland maar ze is per ongeluk door een medewerker van Animal Resue Sofia verwisseld met haar zoon die sprekend op haar lijkt, vandaar ze er nu al is.
May is opgegroeid in haar opvang gezin met andere dieren zoals katten en honden.

Ze is een super lieve en vrolijke hond die een aparte verschijning is en altijd iedereen aan het lachen maakt en nu echt een kans wil op een mooi leven in Nederland voor ze echt ‘ te oud’ word en mensen haar niet meer zien staan. Het liefst komt ze de hele tijd lekker met je kroelen en is gewoon gek op aandacht met haar zachtaardige karakter.

Kinderen vind ze ook helemaal geweldig want die zijn bijna net zo speels als May en ze vond de 2 kinderen van onder de 10 in haar opvang gezin helemaal geweldig want daar kon ze heerlijk me knuffelen want dat is toch haar grootste bezigheid.

Deze schoonheid is zo’n 35 cm hoog en heeft mooie punt oortjes en een geweldige karakter.

Er zijn filmpjes beschikbaar van deze lieve meid.

Deze lieverd is op 15 September aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam May
Geslacht teef
Leeftijd 05-08-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Klein
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 15/09/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 18/09/2017
Type hond Kruising

Voor May zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van May zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.