Onze kleine Marie is gevonden samen met haar 2 broers toen ze net geboren waren met hun navelstreng er nog aan. Ze zijn liefdevol opgevangen door opvangmoeder Stella van Animal resue Sofia die zelf poedels heeft en de nodige ervaring had met pasgeboren pups. Ze zijn met de hand opgevoed en de 2 eigen honden van Stella als pleegmama zijn ze super gesocialiseerd. Ze zijn opgegroeid met 3 kinderen, katten ( ook kittens ) en honden van alle soorten en maten en zijn ontzettend schattig en aanhankelijk.
Ze zal naar verwachting een kleinere middelmaat worden al zijn haar beide broer stuk kleiner maar ze lijken een soort jack russel/ spitsachtige kruising.

Marie is een super leuke en speelse puppy die een zeer zachtaardig karakter heeft. Bij haar opvanggezin leert ze al goed wandelen aan haar tuig, gaat ze me naar het bos en de stad in samen met haar maatje buddy en slaapt ze s nachts braaf in de bench.

Zoals elke pup zal Marie ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Ze is op 15 september aangekomen in haar opvang gezin in Nederland en is gelijk te bezoeken aangezien een snelle plaatsing het beste is voor de hond i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Marie Curie
Geslacht teef
Leeftijd 20-05-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Klein
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 15/09/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 23/09/2017
Type hond kruising
Nestnaam Natuurkunde nest 2017

Voor Marie Curie zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Marie Curie zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.