Voor onze mooie Levi zoeken wij een nieuw thuis, Levi komt oorspronkelijk uit Roemenie waar hij tot 15 weken liefdevol is opgevangen door een gezin. Bij aankomst in Nederland is hij direct geadopteerd door zijn gezin.

Helaas zoeken wij nu voor deze lieve knapperd een nieuw thuis. Het huidige adoptiegezin heeft na overlijden van hun oudere hond waar Levi mee opgegroeid is sinds December 2 nieuwe pups in huis, jammer genoeg gaat dit niet goed samen met Levi.
Levi kan zijn rust niet vinden door de 2 drukke pups en vertoont angstig (tot uitvallend) gedrag naar deze 2 pups. Het gezin heeft daarom besloten dat Levi herplaats moet worden en daarom zijn wij op zoek naar een plek waar hij zichzelf weer kan zijn.

Levi is van zichzelf een geweldige zachtaardige hond die houdt van knuffelen, spelen en wandelen. Levi kan netjes aan de lijn lopen, loslopen in het bos, meerijden in de auto, naast de fiets lopen, met andere dieren zoals kippen omgaan en kent de basis commando’s zit, af, in je mand, wachten en naast. Ook is hij heel vriendelijk naar vreemde mensen en kan hij prima mee op bezoek bij andere mensen.
Levi houdt niet van drukke omgevingen, zoals een café. Levi heeft een puppycursus en 2 vervolgcursussen gevolgd.

Levi woont in een gezin zonder kinderen. Wij weten daarom niet hoe hij op kinderen, in welke leeftijd dan ook, zal reageren. Onze voorkeur gaat daarom niet uit naar een gezin met kinderen.

Levi vindt het spannend om onbekende honden te benaderen terwijl hij aan de riem is. Als hij losloopt is de ontmoeting met een andere hond geen probleem. Hij gaat dan zijn eigen weg. Levi heeft vanaf pup samengewoond met een oude hond, dit ging erg goed. Ze waren maatjes. Helaas is deze hond overleden en nu zijn er 2 jonge honden gekomen. De combinatie met de 2 nieuwe honden blijkt niet te gaan werken. Wij denken daarom dat het voor Levi prettig is als hij bij zijn nieuwe eigenaar de enige hond is of samen met een oudere stabiele hond.

Op dit moment doet Levi mee aan een trainingsprogramma waar elke dag met andere mensen met hem word getraind, gewandeld, getraind met behendigheid en hij draait met zijn fijne karakter ook in het vrijwilligers programma mee vanaf het eerste moment. Hij vind de behendigheid geweldig en er zijn filmpjes beschikbaar van hem.
Hij is nu 1 week bij ons in de herplaatsing en hij kan direct geplaatst worden bij de juiste baas die hem de sturing en liefde geeft waardoor hij weer krijgt waar hij recht op heeft, namelijk een eigen thuis.
Vanzelfsprekend word er goed gekeken naar de juiste match en een goede begeleiding aangeboden.

Wil jij kennis komen maken met deze fijne hond en hem de juiste plek bieden die hij verdient? Kom dan eens bij Levi op bezoek om kennis te maken

Naam Levi (Monto)
Geslacht reu
Leeftijd 20-03-2015
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Onbekend
Katten? Onbekend
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Kan soms wat onzeker zijn, speelse en trainbare hond
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 18/07/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 04/05/2018
Type hond Kruising
Nestnaam M-nest T11 2015
Kan soms wat onzeker zijn, speelse en trainbare hond

Voor Levi zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Levi zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.