Lala komt bij ons terug ter herplaatsing. Voor Lala is te lastig om te leven in een gezin met andere huisdieren en met jonge kinderen. Het huidige baasje heeft haar een keer laten logeren bij een familielid en daar liet Lala zien dat ze wel degelijk stappen kan maken. Als het huishouden maar bij haar past.

Lala vind het geweldig om naar het bos of strand te gaan. Zwemmen vindt ze heerlijk. Ze kan dan ook loslopen en luistert zeer goed. Ze kent al enkele commando’s, al heeft ze geen cursus gevolgd. Ook alleen thuis zijn kan Lala bij het huidige baasje erg goed. Op een nieuw adres zal dit uiteraard wel opnieuw opgebouwd moeten worden.

Over het algemeen vindt ze vreemde mensen lastig, in huislijke kring maar af en toe ook op straat. Op straat schrikt zij ook van auto’s, scootmobielen en andere verrassende gebeurtenissen. Met de juiste begeleiding kan zij zich hier in verbeteren, al zijn rustigere uitlaatplekken misschien aan te raden.

Met volwassenen gaat Lala beter dan met kleine kinderen. Als er kinderen in huis zijn, geeft Lala de voorkeur om naar een andere verdieping te gaan. Ook met andere huisdieren voelt Lala zich niet op haar gemak. Waar we Lala het meeste plezier mee doen is beweging, niet teveel prikkelingen en daarna voldoende rust.
Wat wij zoeken voor een Lala is een baasje met begrip en geduld, en haar een fijn thuis kan bieden. Gezien haar gedrag in de afgelopen tijd geven wij de voorkeur aan een baasje met een huishouden zonder andere hond en kat, en zonder kinderen.

Lala is ongeveer 54cm hoog en weegt op dit moment zo’n 18kg.

Naam Lala
Geslacht teef
Leeftijd 01-06-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Nee
Katten? Nee
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 01/11/2017
Status geplaatst
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Lily's L-nest T13 2017

Voor Lala zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Lala zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.