Onze prachtige Joro is samen met zijn broer en zussen samen met hun moeder opgegroeid in het land van herkomst bij Nadia met andere honden, katten en kinderen.
Joro zijn mama is een kleine middelmaat hond maar wij vermoeden dat papa een Bulgaarse berghond was en hij daar zijn prachtige uiterlijk van heeft maar ook deel van zijn karakter.Hij word dan ook vermoeden wij stukje groter dan zijn moeder.

Joro is een lieve zachtaardige pup die dol is op wandelen, spelen en zwemmen, honden vind hij helemaal geweldig.

Hij kan zich prima vermaken met de een speeltje of kluifje en luistert goed als hij losloopt op veilige plekken, wandelen aan zijn tuig doet hij ook super goed al en slapen doet hij in de bench.

Alhoewel hij altijd kwispelt en dol is op mensen, is hij net als een berghond in het begin even rustig aftastend naar mensen en zeker geen haantje de voorste zoals de andere pups in het opvanggezin, tenzij je een voertje hebt dan gaat hij direct braaf zitten bij je. Hij is zeker niet bang of verlegen dat is gewoon zijn rustige aard.

Zoals elke pup zal Joro ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieverd is op 25 Augustus aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Joro
Geslacht reu
Leeftijd 25-04-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat/groot
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 25/08/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 16/10/2017
Type hond Berghond kruising
Nestnaam Sarahs J-nest 2017

Voor Joro zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Joro zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.