Onze prachtige Hulia is samen met haar broertje en zusjes gevonden samen met hun moeder op straat heel jong want ze hadden hun oogjes nog niet eens open. En deze gaan normaal rond een dag of 10 open bij pups.

Zij hadden dus het geluk op te mogen groeien bij een liefdevolle opvanggezin in het land van herkomst in huis met een tuin. Daar leefde ze samen met andere dieren en met kinderen. Ze zijn enkele weken voor vertrek richting de puppy gedeelte gegaan van de shelter van Animal rescue Sofia om naar Nederland te mogen reizen.

Mama Gina is inmiddels geadopteerd en omdat zij een middelmaatje is, verwachten we dat de pups ook middelmaat hondjes zullen worden. Zoals elke pup zal Hulia ook nog het nodige moeten gaan leren. Het zijn heerlijke sociale hondjes, volgens het type Bulgaarse herder zoals wij zo vaak naar Nederland halen, super leuke familie honden, die slim, zachtaardig, lief en trainbaar zijn. (te vergelijken met een retriever)
Hulia is erg lief met andere honden, zeker volwassen honden vind ze echt helemaal geweldig. Ze voergericht en dol op mensen en kinderen, ze houd van lekker spelen, maar is in huis erg rustig, maar buiten lekker actief zoals elke pup hoort te zijn.
Deze schat is op 2 november aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in

Naam Hulia
Geslacht teef
Leeftijd 21-06-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 01/11/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 17/11/2017
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Gina's nest 2017

Voor Hulia zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Hulia zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.