Deze kanjer komt uit een nest van 13 pups en die zijn groten deels in Nederland gekomen de afgelopen weken, op de 4 na die net zijn aangekomen hebben alle hondjes al een gezin gevonden door hun super karakter en nu net aangekomen zoekt Hans ook een geweldig baasje.

Hans lijkt super veel op gunter zijn broer die al geadopteerd is, het is een zachte pup die lief is in huis en buiten lekker speels.
Hij is super vrolijk, blij, sociaal, kan goed met kinderen en is dol op mensen en andere honden en ze zou prima in elk gezin passen met zijn lieve karakter.

Hij kan in de bench en loopt al prima aan de riem. Hij is een bulgaarse herder ( kruising ) en dat lijkt qua gedrag veel op een retriever. Ze worden veel in gezinnen geplaatst met kinderen en tevens gebruikt als hulphond en therapie hond door het slimme en zachte karakter.
Deze is net aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.
Onze Hans is een lieve en sociale pup en hij komt uit een Nest van 13 pups en is opgegroeid in een foster gezin.

Deze kanjer is net aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in

NaamHans
Geslachtreu
Leeftijd05-05-2016
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds15/10/2016
Statusgeplaatst
Geplaatst op27/10/2016
NestnaamGeorgievi nest 2016

Voor Hans zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Hans zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.