Lieve, zachtaardige Rosie is op zoek naar een fijn nieuw thuis. Rosie is een zachte, onzekere hond. We zoeken voor haar een baasje met een stabiele thuissituatie, en als het lukt zelfs al een stabiele andere hond. Het is belangrijk dat er gewerkt gaat worden aan haar angsten, op een positieve en veilige manier. Rosie is gewend aan de bench en gebruikt deze naar volle tevredenheid. Ze kan netjes aan de lijn lopen, al kan ze wel wat enthousiast worden van andere honden. Hele grote honden vind ze spannend, met de rest kan ze het goed vinden. Ook katten zijn geen probleem. Op dit moment woont Rosie samen met een jong kind. Dit gaat op zich goed, maar ze vind zijn onverwachte bewegingen erg eng. Voor ieders veiligheid plaatsen we haar daarom niet bij jonge kinderen. Visite in huis vind Rosie erg spannend. Ze uit dit door te blaffen en te grommen. Bij visite gaat Rosie het liefst in de bench. Naar het eigen gezin is Rosie wel ontzettend lief en sociaal. Zij maakt graag contact en vind het fijn om samen op stap te gaan.

Rosie is geboren op 05-05-2020 in Bulgarije en is gesteriliseerd. Zij is met 15kg een mooi middelmaatje.

Wij plaatsen zowel in Nederland als in België! Rosie woont nog bij haar huidige baasje. In verband met de privacy van alle betrokkenen vinden kennismakingen plaats op een openbare locatie in Nederland.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Puppytekst: Lieve Gauda werd samen met haar broertje en zusje afgegeven aan de shelter toen zij nog heel jong waren. Zij werden daar gebracht door een meneer met een hele dure auto. Zij zijn in de shelter gesocialiseerd met andere honden, en met mensen. Toch zullen zij, net als iedere andere pup, ook nog heel veel moeten leren.

NaamRosie (voorheen Gauda)
Geslachtteef
Leeftijd05-05-2020
Gesteriliseerdja
GrootteKleine middelmaat
Goed met kinderen?Ja, kinderen vanaf 12
Katten?Ja
Honden?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
Bijzonderheden?Angstig
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds29/08/2020
Statusbeschikbaar
Geplaatst op29/08/2020
Type hondKruising
NestnaamKaas nest
Angstig

Voor Rosie zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Rosie zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.