Lieve, zachtaardige Rosie is op zoek naar een fijn nieuw thuis. Rosie is een zachte, onzekere hond. Zij woont al vanaf pup bij haar huidige baasjes, en is altijd een onzeker hondje geweest. Voor haar onzekerheid en om haar de basis te leren zijn haar baasjes met haar naar de hondenschool geweest. Zij heeft daar een aantal basis commando’s geleerd. Ze vind het super leuk om samen met haar baasje te trainen en te wandelen. Ook samen spelen vind ze erg leuk. Bij voorkeur met de bal. Ook geknuffeld worden voor haar eigen gezin vind ze hartstikke fijn. Rosie vind het super leuk om met andere honden te spele, al kan zij hele grote honden wel wat spannend vinden. Op straat gedraagt zij zich super netjes. Ze loopt goed aan de lijn en valt niet uit. Van het zien van andere honden kan ze soms wel wat enthousiast worden. Met katten kan Rosie het heel goed vinden. De kat in huis is haar beste vriendje, en ook op straat gedraagt zij zich heel netjes naar katten.
Op dit moment woont zij in een gezin met een kindje van 2. Dit vind zij erg lastig. Zolang zij in de bench zit is zij wel rustig, maar los vind zij het ingewikkeld. Vooral wanneer het kindje onverwachte bewegingen of geluiden maakt, daar schrikt zij erg van.
Rosie is gewend aan de bench, dit is haar veilige plekje. S nachts slaapt zij hier ook in.
Rosie kan goed mee in de auto en vind dit ook super leuk. Ben je veel onderweg, dan gaat zij graag met je mee.
Voor Rosie zoeken we mensen die het leuk vinden met haar te gaan trainen, en daarmee te werken aan haar angsten. Haar onzekerheid kan absoluut nog verbeteren wanneer hier aan gewerkt gaat worden. Helaas is daar in haar huidige gezin geen tijd voor.
Het zou voor haar fijn zijn als haar nieuwe baasje niet veel visite ontvangt, of vooral mensen die zij kent. Regelmatig veel onbekende mensen in huis is voor haar te onrustig.

Rosie is geboren op 05-05-2020 in Bulgarije en is gesteriliseerd. Zij is met 15kg een mooi klein middelmaatje.

Wij plaatsen zowel in Nederland als in België! Rosie woont nog bij haar huidige baasje. In verband met de privacy van alle betrokkenen vinden kennismakingen plaats op een openbare locatie in Nederland.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Puppytekst: Lieve Gauda werd samen met haar broertje en zusje afgegeven aan de shelter toen zij nog heel jong waren. Zij werden daar gebracht door een meneer met een hele dure auto. Zij zijn in de shelter gesocialiseerd met andere honden, en met mensen. Toch zullen zij, net als iedere andere pup, ook nog heel veel moeten leren.

Naam Rosie (voorheen Gauda)
Geslacht teef
Leeftijd 05-05-2020
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Bijzonderheden? Angstig
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 29/08/2020
Status beschikbaar
Geplaatst op 29/08/2020
Type hond Kruising
Nestnaam Kaas nest
Angstig

Voor Rosie zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Rosie zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.