Gabriel en zijn broertje en zusjes zijn samen met hun mams gevonden op straat. Vriendelijke mensen hebben ze afgeleverd bij het shelter en gelukkig was er ook een fostergezin beschikbaar dat hen liefdevol heeft opgevangen.Gabriel is een (kruising) Bulgaarse herder en die zijn qua karakter te vergelijken met een retriever. Ze worden ook veel ingezet als therapiehond vanwege hun karakter en will to please.
Gaby is een zachte pup die graag bij je voet ligt en dol is op honden en spelen.
Gaby is een lieverd tegen mensen, al moet hij soms in het begin even wennen aan je, dit komt omdat Gaby al geadopteerd was, maar na enkele dagen terug gebracht werd omdat hun dierenarts vertelde dat hij een grote hond zou worden en hierdoor is hij op moment wat van slag.
Hij is rustig, kalm en ligt graag bij je voeten of op de bank, hij kan prima overweg met wat oudere kinderen en vind wandelen leuk, elke dag gaat hij met de grote honden mee om goed aan alles te wennen.
Gaby kan na gewenning ook los lopen en slaapt s’nachts heel braaf in de bench, maar moet natuurlijk nog veel bijleren zoals elke pup.Deze heerlijke pup is op 16 februari aangekomen in z’n opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Gabriël
Geslacht reu
Leeftijd 15-09-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/02/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 25/03/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Engelen nest 2018

Voor Gabriël zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Gabriël zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.