Onze lieve East is samen met zijn broertjes en zusje gevonden in een doos die verborgen stond in een park.

Ze hebben het geluk gehad naar het shelter gebracht te worden waar ze er weer voor gezorgd hebben dat ze terecht kwamen bij het favoriete fostergezin van ARS. Ze zijn daar vanaf een week oud tot nu, liefdevol opgevangen, speciaal door Oma, wiens hart smelt, elke keer als er puppies opgevangen moeten worden. Hierdoor zijn ze zwaar verwend en al goed gewend aan mensen en aan honden en katten want die zijn daar ook volop aanwezig.

East is een klein dondersteentje van ca 20cm, hij is erg klein, maar weet goed wat hij wil. Knuffelen en spelen hij vind t allemaal even leuk, maar ondanks dat hij echt een knuffelschatje is weet hij ook heel goed wat hij wil.
Het liefst ligt hij lekker bij je op de bank, maar tis geen til hondje, maar wel echt knuffel hondje, hij kan super overweg met kinderen, al redelijk zindelijk, kan al best knap aan de lijn lopen, maar het liefste ligt hij toch gewoon heerlijk met z’n speeltje of botje bij je in de buurt.

East is dus al behoorlijk gesocialiseerd maar zoals elke pup zal ook hij nog de nodige dingen moeten leren.

Deze black and than beauty is op 16 februari aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam East
Geslacht reu
Leeftijd 01-09-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/02/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 12/08/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Windrichtingen nest 2018

Voor East zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van East zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.