Mama Petra was zwanger van Dacia en haar broertjes en zusjes toen ze op straat gevonden werd. Lieve mensen hebben haar gevoerd tot ze in een grote winkel beviel en hebben haar daarna met alle 10 pups naar Nadia van ARS gebracht.

Gelukkig werd er een foster gezin voor ze gevonden en zijn deze pups van kleins af aan opgegroeid in huiselijke kring met kinderen. Daarom lopen ze inmiddels al lekker mee aan de lijn en zijn het heerlijke sociale hondjes die al behoorlijk gewend zijn aan mensen.

Mama Petra (4 jaar oud) en ook te adopteren, is nu samen met haar kids inNederland in de hoop hier een warm en veilig thuis te vinden.
Om aan te geven dat het één nest is, hebben ze in het land van herkomst in dit geval allemaal een naam gekregen van een (helaas 🙂 automerk. We denken dat de pups het straks helemaal niet erg vinden dat u hen een andere naam wil geven.

Dacia is echt een schatje, ze wil graag knuffelen en spelen en is dol op echt iedereen.
We denken dat er naast het herder achtige van mama ook oa husky of berghond inzit waar mensen wel rekening mee moeten houden dat het grappige, actieve, maar ook wat eigenwijze honden kunnen zijn.

Deze lieverd is 17 maart aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in

Naam Dacia
Geslacht teef
Leeftijd 22-11-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 17/03/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 22/03/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Autonest T5 2018

Voor Dacia zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Dacia zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.