Warning: implode(): Invalid arguments passed in /www/wp-content/themes/enfold-child/single-honden.php on line 35

Mama Petra was zwanger van Dacia en haar broertjes en zusjes toen ze op straat gevonden werd. Lieve mensen hebben haar gevoerd tot ze in een grote winkel beviel en hebben haar daarna met alle 10 pups naar Nadia van ARS gebracht.

Gelukkig werd er een foster gezin voor ze gevonden en zijn deze pups van kleins af aan opgegroeid in huiselijke kring met kinderen. Daarom lopen ze inmiddels al lekker mee aan de lijn en zijn het heerlijke sociale hondjes die al behoorlijk gewend zijn aan mensen.

Mama Petra (4 jaar oud) en ook te adopteren, is nu samen met haar kids inNederland in de hoop hier een warm en veilig thuis te vinden.
Om aan te geven dat het één nest is, hebben ze in het land van herkomst in dit geval allemaal een naam gekregen van een (helaas 🙂 automerk. We denken dat de pups het straks helemaal niet erg vinden dat u hen een andere naam wil geven.

Dacia is echt een schatje, ze wil graag knuffelen en spelen en is dol op echt iedereen.
We denken dat er naast het herder achtige van mama ook oa husky of berghond inzit waar mensen wel rekening mee moeten houden dat het grappige, actieve, maar ook wat eigenwijze honden kunnen zijn.

Deze lieverd is 17 maart aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in

NaamDacia
Geslachtteef
Leeftijd22-11-2017
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds17/03/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op22/03/2018
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamAutonest T5 2018

Voor Dacia zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Dacia zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.