Onze ontzettend knappe Coco is in Bulgarije liefdevol opgegroeid, tot ze oud genoeg was om naar Nederland te komen op 8 september 2017.
Ze was ontzettend knuffelige, vrolijke en gezellige pup. De volgende dag is zij al direct geadopteerd door een gezin. Helaas is gebleken dat het adoptiegezin niet de juiste plek is voor Coco en is zij onlangs bij ons teruggekomen.
Het adoptiegezin heeft haar omschreven als een heel enthousiast en knuffelig hondje die goed laat weten wat ze wilt. Ze vindt het enorm leuk om voor je te werken en trucjes te leren. De basiscommandos, zitten, liggen, rollen en aan de voet kent ze. Ze kan leuk spelen met andere honden, ze loopt netjes aan de lijn en geniet enorm van loslopen.

Toch was Coco niet helemaal op haar plek in het adoptiegezin. Coco kon moeilijk rust vinden in het drukke gezin, heeft bezitsdrang ontwikkeld en daarnaast is er niet voor de juiste opvoeding gekozen die voor Coco werkt. Er is besloten om Coco voor herplaatsing terug te nemen, zodat er een gezin kan worden gevonden waar zij wel goed in past.

Bij ons blijkt dat met de juiste training het wel degelijk een hele fijne, lieve hond is en ervaren wij geen problemen. Ze is op het moment nog steeds in training elke dag en leert super veel bij, ze is erg geliefd bij de vrijwilligers die met haar trainen.

Wel heeft Coco nog bezitdrang waar nu hard aan gewerkt wordt. Met de juiste begeleiding kan Coco hier prima mee leren omgaan.

Coco zou met kinderen kunnen worden geplaatst, maar onze voorkeur gaat uit naar wat oudere kinderen. Dit komt, omdat gebleken is dat Coco haar rust niet goed kan vinden in de drukte van een gezin met jonge kinderen. Ze is heel alert en wil graag overal bij zijn en heeft ook echt hard haar rust nodig. Het is een beweeglijk hondje, die graag bezig is en ook een beetje ondeugend kan zijn.

Een actief gezin/stel/persoon met voldoende tijd en een consequente, positieve (!) benadering, wat geduld en afgewisseld met heerlijke rustmomentjes zou fantastisch zijn.

Haar moeder is een berghond, papa onbekend.

Op dit moment doet Coco mee aan een trainingsprogramma waar elke dag met andere mensen met haar word getraind, gewandeld, getraind met behendigheid en ze draait met haar innemende karakter ook in het vrijwilligers programma mee vanaf het eerste moment.
Ze vind alle aandacht geweldig en de behendigheid en is de favoriet van de jongere vrijwilligers en er zijn filmpjes beschikbaar van haar.
Zij is nu 2,5 week bij ons in de herplaatsing en zij kan direct geplaatst worden bij de juiste baas die haar de sturing en aandacht geeft waar zij zo ontzettend van kan genieten.
Vanzelfsprekend word er goed gekeken naar de juiste match en een goede begeleiding aangeboden.

Kom jij bij ons langs om met deze topper kennis te maken?

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Coco (Akasha)
Geslacht teef
Leeftijd 09-05-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Coco heeft bezitsdrang voornamelijk met voer.
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 08/09/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 25/04/2018
Coco heeft bezitsdrang voornamelijk met voer.

Voor Coco zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Coco zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.