Cheetah haar moeder is een grote dashondachtige qua uiterlijk die leefde aan een ketting bij het huis en is aldaar per ongeluk gedekt.
Een nestje van 6 gezonde pups werden geboren, gelukkig voor hun zijn ze afgegeven aan Arsofia en is moeder gesteriliseerd en de pups zijn verder liefdevol opgegroeid in een foster gezin waar ze de eerste socialisatie gehad hebben en zijn ze op gegroeid met andere dieren en kinderen.
Cheetah is een super leuke familie hondje die in elk gezin zou passen die een vrolijke gezellige pup zoeken waar ze lekker mee kunnen wandelen en knuffelen.
Cheetah is een zachtaardig meisje tegen mensen, met honden is ze helemaal dol, die vind ze geweldig om te spelen mee, ze kan al heel knap aan haar tuigje lopen en loslopen op omheinde gebieden gaat ook al super. In huis is ze vrij rustig en slaapt ze braaf in de bench.
Zoals elke pup zal Cheetah ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.
Onze lieve Cheetah is op 08 September aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.
Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Cheetah
Geslacht teef
Leeftijd 25-04-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte (kleine) middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 08/09/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 20/09/2017
Type hond Kruising
Nestnaam Cat's nest 2017

Voor Cheetah zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Cheetah zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.