Prachtige jonge vent Storm is op zoek naar een nieuw thuis. Hij is lief en sociaal, jong en energiek. Wandelen in het bos vind hij fantastisch, en ook de hondenspeeltuin is een grote favoriet. Storm kan prima met andere honden. Katten zijn aan hem niet zo besteed.
Storm is op dit moment een echte puber, maar maakt graag contact met zijn baas, en is leergierig.
Jonge kinderen vind Storm wat lastig, deze zijn te onvoorspelbaar en druk voor hem. Hij raakt soms overprikkelt, en we zoeken voor hem dan ook een baasje die lekker met hem aan de slag gaat, maar hem ook de nodige rust zal bieden.

Storm loopt netjes aan de riem, is gewend aan de bench, en kan in zijn huidige gezin een poosje alleen thuis zijn. In een nieuw gezin zal dit uiteraard wel opnieuw opgebouwd moeten worden.

Storm is met zijn 56cm en 28kg een flinke middelmaat.


puppytekst: Case is een lief, blij, zachtaardig en sociaal hondje. Hij kan prima met zowel andere honden als ook katten. Kinderen vind hij erg leuk, en hij zou prima passen in een gezin. Case zal, net als iedere andere pup, nog wel het een en ander moeten leren, maar daar staat hij zeker open voor.

Case is geboren op 09-04-2021 in Bulgarije, en is gecastreerd.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

NaamStorm (voorheen Case)
Geslachtreu
Leeftijd01-05-2021
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja, kinderen vanaf 12
Katten?Nee
Honden?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds10/09/2021
Statusbeschikbaar
Geplaatst op26/09/2021
Type hondBulgaarse herder
NestnaamBox litter 2021

Voor Storm zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Storm zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.