Prachtige jonge vent Storm is op zoek naar een nieuw thuis. Hij is lief en sociaal, jong en energiek. Wandelen in het bos vind hij fantastisch, en ook de hondenspeeltuin is een grote favoriet. Storm kan prima met andere honden. Aan katten is hij niet gewend. Op straat wordt gemerkt dat hij deze zeer interessant vind. Hij is nog nooit agressief geweest, maar we kunnen niet garanderen dat dit in huis gaat werken.
Storm is op dit moment een echte puber, maar maakt graag contact met zijn baas, en is leergierig.
Jonge kinderen vind Storm ook leuk maar hij is dan wat enthousiast en kan hier zelf wat drukker van worden. Jonge kinderen vind Storm ook leuk maar hij is dan wat enthousiast en kan hier zelf wat drukker van worden. Hij heeft in een gezin met twee meiden van 6 en 12 gewoond en dat ging prima. Hij verblijft nu in een gezin met 2 kinderen van 3 en 5, en ook dit gaat super goed. Hij kan waaks zijn thuis als er mensen te dicht in de buurt van het huis lopen.

Storm loopt netjes aan de riem, is gewend aan de bench, en kan in zijn huidige gezin een poosje alleen thuis zijn. In een nieuw gezin zal dit uiteraard wel opnieuw opgebouwd moeten worden. Storm loopt ook geregeld vrij en luistert redelijk tot goed (puber) naar de commando’s. In een nieuw gezin zal vertrouwen natuurlijk geleidelijk aan weer opgebouwd moeten worden.

Storm is met zijn 56cm en 28kg een flinke middelmaat.


puppytekst: Case is een lief, blij, zachtaardig en sociaal hondje. Hij kan prima met zowel andere honden als ook katten. Kinderen vind hij erg leuk, en hij zou prima passen in een gezin. Case zal, net als iedere andere pup, nog wel het een en ander moeten leren, maar daar staat hij zeker open voor.

Case is geboren op 09-04-2021 in Bulgarije, en is gecastreerd.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Storm (voorheen Case)
Geslacht reu
Leeftijd 01-05-2021
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Nee
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 10/09/2021
Status beschikbaar
Geplaatst op 26/09/2021
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Box litter 2021

Voor Storm zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Storm zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.