Onze lieve Bella is na een jaar van adoptie opzoek naar een ander baasje. Haar huidige baasje is ziek en kan daardoor niet meer voor Bella zorgen. Samen met haar oude baasjes hopen wij op een lief baasje of lief adoptiegezin.

Bella is een lieve baasgerichte hond, ze kan super goed over weg met andere honden en ook met kinderen.  ( met katten wil ze spelen, dus die moeten bij voorkeur wel een hond gewend zijn )
Ze is erg zachtaardig en vind soms in het begin even dingen eng, maar ze is verschrikkelijk aanhankelijk en is dol op knuffelen en spelen.

Bella heeft verschillende cursussen gedaan waaronder haar puppycursus.Daarna heeft Bella een behendigheidscursus gedaan. Omdat Bella actief is kan je veel met haar doen.
Haar bazin heeft ook de beginselen van schapendrijven met Bella gedaan.
Bella kan bij haar bazin goed loslopen, maar zal bij nieuwe eigenaren zeker goed moeten wennen voordat ze los kan lopen, omdat ze op het moment echt alleen bij haar los kan lopen.

Bella zou super passen bij mensen die het leuk vinden om lekker veel te wandelen met haar en / of met haar willen werken.
Een tuin en/ of een andere hond zou voor Bella erg leuk zijn.

Naam Bella (Merlin)
Geslacht teef
Leeftijd 20-03-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 18/07/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 21/06/2016
Type hond Kruising
Nestnaam M-nest T11 2015

Voor Bella zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Bella zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.