Onze lieve en vrolijke Belitsa zoekt een nieuw huis. Belitsa is sinds september in Nederland en is met 3 zussen en 1 broer naar Nederland gekomen.

Belitsa is samen met haar moeder, broers en zussen in Bulgarije liefdevol opgevangen bij een familie die zich het lot van dit nest aantrok. Ze is daar samen met andere honden en katten opgevangen en is ontzettend schattig en aanhankelijk.

In Nederland is ze direct geadopteerd door een gezin, maar helaas moeten wij nu voor haar op zoek naar een nieuw huis.

Belitsa kent de basiscommandos, ze volgt op dit moment de jonge hondencursus. Ze kan met alle honden goed opschieten, ze vindt het heerlijk om samen met andere dieren te spelen. Zelfs met katten! Naar oudere en grotere honden is ze onderdanig. Nieuwe mensen vindt ze in het begin spannend, dit laat ze zien door even te blaffen, daarna gaat ze rustig liggen. Ze heeft ervaring met honden en katten. Ze kan goed aan de riem lopen en loopt ook dagelijks los in losloopgebieden. Belitsa is totaal geen probleemhond. Dat is dus ook niet de reden dat ze op zoek is naar een nieuw huis, maar door de komst van een baby blijkt het moeilijk te combineren. Belitsa is juist een heerlijke pup met echte puppenstreken, ze is energiek en houdt van aandacht en beweging en kan goed met kinderen overweg

Er zijn filmpjes beschikbaar van haar.

Ze komt op 6 oktober aan in haar opvang gezin in Nederland en is gelijk te bezoeken aangezien een snelle plaatsing het beste is voor de hond i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Belitsa
Geslacht teef
Leeftijd 11-05-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Grotere middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 07/10/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 05/01/2018
Nestnaam Aprilova nest 2017

Voor Belitsa zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Belitsa zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.