Verhaal van een baasje – Sarah

Prachtige Sarah kwam bij Zalikas terug als herplaatser, omdat ze volgens haar eerste baasje “te groot” was geworden en “te veel verhaarde”. Sarah was erg onzeker en vond veel dingen spannend. Ook was zij bij terugkomst erg mager. Ze bleef een poosje bij ons om eerst op te knappen. Toen kwamen er mensen naar een kennismakingsdag, die als een blok voor haar vielen. Lees hun verhaal hier onder.

22 augustus 2020

Just happy to be there.

22 augustus 2020 , daar kwam ze dan Sarah de Bulgaarse dame vanuit Stichting Zalikas naar ons in Zuid Limburg. Die dag zal ik nooit vergeten.

Onze eerste kennismaking was bij Danielle in Loerbeek 2 weken daarvoor. Liefde op het eerste gezicht tussen Sarah en de toekomstige baasjes.
Voordat Sarah naar ons toe kwam werden we via de stichting Zalikas uitgenodigd om deel te nemen aan een zoom sessie die ging over buitenlandse honden, er namen veel mensen aan deel. Het was ook uiterst interessant. We kregen veel tips en uitleg over hoe om te gaan met buitenlandse honden. Ook werd er een groeps app aangemaakt voor verdere begeleiding thuis. Dit is fijn zo’n backup.

Sarah bleek echt een goudstuk op alle fronten. Ze had veel begeleiding nodig omdat ze een onzeker hondje was. Ze is een enorme knuffel kont, ze is aanhankelijk, ze loenst en ze snurkt nog harder dan de baasjes.

Sarah heeft veel geleerd in de afgelopen 3 jaar, van een super onzekere hond, naar een diva met veel persoonlijkheid. Af en toe nog haar onzekere momenten zoals een stadbus, en harde geluiden zoals vuurwerk. Maar dat mag de pret niet drukken.

We zijn erg blij met Sarah en hopen nog veel mooie jaren samen met haar door te brengen.

De baasjes van Sarah.
Peggy en Karin.

Sarah al weer 3 jaar gelukkig bij haar baasjes!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *