Verhaal van de stagiaire – Week 4

Mijn naam is Isabel, ik ben 18 jaar, en doe de opleiding zelfstandig medewerker dierverzorging niveau 3 op het Zone college Doetinchem. Ik loop heel september stage bij Zalikas en heb nu mijn vierde week stage erop zitten. Graag wil ik met jullie delen hoe deze laatste week is verlopen.

Dag 1:

Vandaag heb ik iets langer over het wisselen gedaan omdat de dames even wilden knuffelen hihih. Daarna heb ik de pups geborsteld en hebben we alles goed schoon gemaakt. Ook bij de katten was alles weer schoon. Rond 13:00 kwam mijn mentor langs voor stage bezoek. Ik mocht zelf de rondleiding geven en alles vertellen en dat ging goed. Daarna hebben we vlees opgehaald voor de honden en in de vriezers geladen. Rond half 4 mocht ik naar huis.

Dag 2:

Ook vandaag wilden de dames even knuffelen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ook ben ik weer verder gegaan met de pups en heb met bielie geknuffeld. Dat vond hij denk ik heel fijn. Tegen half 2 hadden we een zoom meting met mensen die interesse hebben in een hond. Dat was heel interessant om te horen hoe die eerste stappen verlopen.
Ik mocht ook 2 honden een vitamine B12 injectie geven, dat was heel leuk en leerzaam om te doen.

Dag 3:

Vandaag heb ik weer de pups geborsteld. Je ziet echt al mooi het verschil, dat ze nu mooi fluffy zijn. Ook hebben Jos en Danielle mijn stage verslag gelezen en beoordeeld. Alles was prima dus dat is mooi. De katten mocht ook weer gebeuren vandaag dus, dat hebben we ook nog gedaan. Jos en Danielle hadden om 13:00 een zoom meeting dus ik heb lekker met de honden geknuffeld.

Dag 4:

Vandaag was mijn laaste stage dag ik heb dus heb alle honden extra aandacht gegeven en geknuffeld. Ook heb ik Spirit en Ginny Belle geborsteld. Verder heb ik mijn stage afgesloten met een bosje bloemen en een doosje merci als dank voor deze stage.

De stage was heel leerzaam en interessant. Ik heb veel bij geleerd over alles. Daarom wil ik graag het hele team van Zalikas bedanken voor de ervaring.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *