Verhaal van de stagiaire – Week 3

Mijn naam is Isabel, ik ben 18 jaar, en doe de opleiding zelfstandig medewerker dierverzorging niveau 3 op het Zone college Doetinchem. Ik loop heel september stage bij Zalikas en heb nu mijn derde week stage erop zitten. Graag wil ik met jullie delen hoe mijn derde week is verlopen.

Dag 1:

Vandaag begon ik weer om half 10. Ik mag nu al heel veel zelfstandig doen. Bijvoorbeeld in de ochtend de honden wisselen. Dat vind ik wel heel leuk, want ja dan kan ik gewoon iedereen goedemorgen zeggen hahaha. Daarna ging ik 1 van de Pyreneese Berghonden borstelen. Wat een werk is dat zeg, zo veel vacht! Wel is het leuk om te zien hoe ze daarna als een fluffy beertje rondlopen.

Dag 2:

Weer begon ik om half 10 met de honden wisselen. Daarna ging ik verder met borstelen.
In de middag kwamen er mensen langs voor een kennismaking voor een van de jonge Pyreneese Berghonden. Dit was de 2 kennismaking en dat betekent wandelen. We zijn met de honden gaan wandelen, zo konden de mensen kijken met wie ze toch een betere klik hadden. Ook kunnen ze gelijk oefenen met wandelen met een hond. Dat vond ik heel interessant. Daarna mocht ik lekker naar huis.

Dag 3:

Vandaag hebben we weer geborsteld, want ja die vacht is zo veel dus dat red je niet in 1 dag. Verder heb ik nog met Aria geknuffeld. Dat was heel leuk. Er kwam ook nog een logeerhond dus daar heb ik ook kennis mee gemaakt.

Dag 4:

Ik heb voor het eerst met Chudo en Fini kennis gemaakt op eigen terrein. Dat was wel spannend, maar wat deden ze het goed! Ik werd gelijk geaccepteerd in de groep.
Ook heb ik mijn stage verslag veder kunnen uitwerken samen met Jos en Danielle.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *