Verhaal van de stagiaire – Week 2

Mijn naam is Isabel, ik ben 18 jaar, en doe de opleiding zelfstandig medewerker dierverzorging niveau 3 op het Zone college Doetinchem. Ik loop heel september stage bij Zalikas en heb nu mijn tweede week stage erop zitten. Graag wil ik met jullie delen hoe mijn tweede week is verlopen.

Dag 1:

Ik ben deze week begonnen om half 10 zodat ik meer kan bijleren over het wisselsysteem van de honden. Het is toch wel leuk om elke hond even goedemorgen te kunnen zeggen. In de middag zijn we met Fini gaan wandelen. Zo kan ze met mij kennis maken maar ook gelijk om te trainen in en andere omgeving. Dat was heel interessant, hoe ze trainen met de honden. Ik mocht rond 4 uur lekker naar huis

Dag 2.

Weer begon ik half 10 om de rondes mee te lopen. We hadden deze dag ook een super donatie namelijk vlees van smuldier. Echt geweldig, ik mocht mee de dozen ophalen. Dat waren er best veel. Daarna hebben we ze in de vriezers gepakt, dat was best zwaar werk. Ook gingen we met Chudo wandelen, ook om weer kennis met mij te maken, en samen te wandelen.

Dag 3.

Vandaag gingen we Spirit trimmen. Dat was een hele klus want in het begin wou ze niet stil liggen. Maar uiteindelijk was het gelukt. Flink geborsteld, en ook stukjes geschoren om een paar klitjes eruit te halen. Ook mocht ik een injectie met vitamine geven aan een van de Pyreneese Berghonden. Dat was heel leuk om te doen, zo leer je echt nieuwe dingen. Chudo mocht ook weer wandelen. Het ging al veel beter met zijn gedrag naar andere, echt top hij groeit dan toch zo snel.

Dag 4.

Deze dag was ik helaas ziek :( Wel heb ik thuis alvast mn blog geschreven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *