oor deze vreselijke knapperd zoeken wij een nieuw thuis.

Zora is een beauty om te zien. Ze kan netjes aan de riem meelopen, loslopen in het park en is opgegroeid met kleine kinderen, maar we plaatsen haar in verband met angst niet bij kleine kinderen. Bezoek vindt ze leuk als ze de mensen kent. Bij nieuwe mensen is ze in het begin wat onzeker en heeft ze tijd nodig om aan je te wennen. Dit geldt in huis ook voor katten en andere honden.

De reden dat we voor Zora een nieuw huis zoeken is, omdat ze het niet fijn vindt om alleen thuis te zijn. Haar baasjes moeten werken, maar Zora wordt daar erg verdrietig van en gaat dan blaffen. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die haar lekker mee kunnen nemen, die thuis werken of iets dergelijks. Ze vindt het heerlijk om bij je in de buurt te zijn en vaak met je te mogen knuffelen.

Zora is ook een waakse meid en zal daarom prima geschikt zijn als erfhond die lekker kan rondlopen en de boel bewaken. Bij het betreden van een onbekende op het terrein zal zij van zich laten horen. Een huis in de stad is daarom geen goede optie voor haar.
Heb jij voor deze mooie en lieve meid het perfecte plekje die we zoeken? Neem dan even contact met ons op voor een kennismaking!

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje bezoeken? Vul dan snel het intakeformulier in!


Puppytekst: Prachtige Jewel komt uit het edelstenen nestje van 3 die heel jong opgevangen zijn door een liefdevol foster gezin.
Ze zijn vernoemd naar edelstenen vanwege hun bijzondere en prachtige uiterlijk en karakter,
Het is een heerlijk Fluffy meisje die dol is op mensen, spelen en knuffelen. Ze is enorm zachtaardig en vrolijk en is een heerlijk puppenmeisje om in huis te hebben en zou in elk gezin passen.

Deze kanjer komt op 15 oktober aan in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Helaas beschikken wij nog niet over betere of leukere foto`s.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in

Naam Zora (Jewel)
Geslacht teef
Leeftijd 01-06-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 15/10/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 21/08/2018
Nestnaam Edelstenen nest 2016

Voor Zora zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Zora zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.