Zlatina liep samen Kancho en de 2 pup meiden op straat in een dorpje in Bulgarije. Verschillende keren werden er oproepen neer gezet of iemand ze kon helpen.
Na een tijdje kon hun redder Svetlio het niet meer aangezien en is hij ze gaan halen en heeft de 4 in huis genomen tot ze naar ons toe zijn gekomen in Nederland.

We weten niet wat haar verleden is, was ze huishond die gedumpt is toen ze zwanger was? Was ze een straathond? We weten het helaas niet.
We weten wel dat het een super gehecht gezinnetje is, die zindelijk zijn, braaf zijn in huis, niets slopen en het echt geweldig vinden om heerlijk buiten te spelen en rennen in een omheinde tuin.
Zeker haar pup Spaska hangt heel erg aan haar moeder.

Zlatina is een mooie geweldig aanhankelijke teef naar mensen toe, het liefst knuffelt ze de hele dag met je en zit ze op schoot. Ze vind iedereen even lief en leuk. Ook kinderen vind ze geweldig.
Lopen aan de lijn doet ze prima, het omdoen van haar tuig is nog even wennen, maar ze wil graag met je mee overal heen.

Wandelen vind ze dan ook geweldig, waarheen maakt helemaal niet uit, zeker als er ook nog eens mensen zijn vind ze het helemaal geweldig. Na gewenning kan ze ook prima overweg met de meeste andere honden, nu haar 2 ‘pups’ een eigen thuis hebben moet ze wel even wennen.

Alleen zijn met andere honden is totaal geen probleem, ze ligt dan in de mand waar ze uitzicht heeft naar buiten. We weten niet wat haar verleden is, was ze huishond die gedumpt is toen ze zwanger was? Was ze een straathond? We weten het helaas niet.
We weten wel dat het een super lief meisje is, dat graag bij mensen zou wonen die niet te veel van huis zijn of haar mee kunnen nemen en dat ze het echt geweldig vinden om heerlijk buiten te spelen en rennen in een omheinde tuin.

Mamma Zlatina is op 22-6 aangekomen in haar gastgezin in Nederland. Zij is hier direct te bezoeken, omdat wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond. Dit in verband met gewenning in het nieuwe gezin.

Naam Zlatina
Geslacht teef
Leeftijd 20-05-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat/kortpoot
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 22/06/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 22/06/2019
Type hond Kruising
Nestnaam Nadia's Family T8 2019

Voor Zlatina zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Zlatina zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.