Lieve zachtaardige Zita is een aantrekkelijke verschijning. Met haar mooie flapoortjes heeft zij veel weg van een retriever, qua uiterlijk.
Haar karakter is echter dat van een berghond kruising. Een hondje met een wat sterker karakter, die, wanneer zij volwassen is, ook een eigen mening zal hebben.
Zita is een kruising, en zal waarschijnlijk niet zeer extreem worden in haar karakter, mits zij de juiste begeleiding krijgt.
Berghond kruisingen zijn, zeker voor het eigen gezin, echt fantastische honden. Zij zijn zeer trouw en loyaal, en gaan voor je door het vuur.
Naar vreemden zijn zij vaak iets afstandelijker.
Zita is, omdat ze nog een pup is, nog vrolijk, open en sociaal naar iedereen. Ze kan sowieso prima met andere honden, en ook katten zijn geen probleem.
Kindjes vind ze leuk en gezellig. Binnen het eigen gezin zal dit sowieso zo blijven, daar buiten zal zij, met de juiste sturing, ook een prima verdraagzame hond worden.

Zita is geboren op 07-08-2021 in Bulgarije, en is gesteriliseerd.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

NaamZita
Geslachtteef
Leeftijd07-08-2021
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds11/12/2021
Statusgeplaatst
Geplaatst op16/01/2022
Type hondBulgaarse Herder
NestnaamZara&Pups 2021

Voor Zita zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Zita zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.