Onze uber schattige Wednesday is samen met haar broers en zus voor de deur gezet bij de shelter van Animal Resue Sofia.Gewoon door een gewetenloze persoon neergezet als of je vuilnis aan de kant van de weg wegzet. Ongelofelijk maar gelukkig zitten de pups veilig bij A.R.S in plaats van een ergere geval dat ze hun dumpte op straatals voorbeeld te noemen.

In de shelter heeft zij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die zij nu is. Maar dat vond Wednesday helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Want daar heeft Zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft zij ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Wednesday een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een eigen thuis in een liefdevol gezin.

Wednesday is een hele lieve vrolijke speelse pup, dol op knuffelen en spelen met de honden. Ze is erg nieuwsgierig en vind kinderen heel erg leuk. Ze zou een leuke hond zijn voor elk gezin die een vrolijk actief pupje zoeken.

Maar naast haar mooie uiterlijk zal Wednesday zoals elke pup ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Wednesday is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Wednesday
Geslacht teef
Leeftijd 10-02-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 01/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Week nest

Voor Wednesday zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Wednesday zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.