Dit is onze prachtige lieve Vandi.

Vandi was het lievelingetje van de vrijwilligers in Bulgarije en dan kan je goed merken ook het is een heerlijke pup om in huis te hebben.

Vandi is een lieve en vrolijke pup, hij is dol op mensen, het maakt niet uit wie. In huis ligt hij graag bij je en hobbelt vrolijk met je mee door het huis om te kijken wat je aan het doen bent. Tegen de andere honden is hij super sociaal, maar hij kan prima als enige hond, zolang hij ook maar af en toe kan spelen. Zijn basis opvoeding is al erg goed, het enige wat we kunnen bedenken wat minder aan hem is dat hij soms als hij heel blij is even blaft.

Het is een slimme hond, waar je veel mee kunt bereiken door op een positieve manier te trainen wandelen aan de riem vind hij leuk en doet hij al erg goed. Het is hond waar je zeker lekker mee bezig moet door wandelen spelen etc, dan is hij super relaxt in huis.

Vandi kan prima met de katten overweg, kan trappen lopen, zou ook geschikt zijn voor behendigheid een tuin voor hem met omheining zou geweldig zijn.

Kortom een heerlijke leuke pup voor iedereen die graag een pup wil die dol is op knuffelen en die graag actief bezig is.

Deze kanjer is op 1 april aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Filmpje beschikbaar van Vandi via app.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Vandi
Geslacht reu
Leeftijd 13-11-2016
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 01/04/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 21/04/2017
Type hond Kruising

Voor Vandi zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Vandi zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.