Chili komt helaas bij ons terug ter herplaatsing. Chili is een lieve, zachtaardige, maar ook onzekere hond. Chili kan goed alleen thuis zijn, en is naar het eigen gezin een ontzettend lieve meid. Vreemden en visite vind zij helaas erg lastig. Chili kan goed met andere honden, al vind ze het soms wel spannend. Katten is zij niet gewend. Chili loopt buiten over het algemeen netjes aan de lijn, en zij kent een aantal commando’s. Chili is niet gewend aan kinderen in huis, we plaatsen haar vanwege haar onzekere karakter niet bij jonge kinderen. In huis is Chili een rustige hond, die heerlijk kan chillen in haar eigen mandje. Toch vind zij het ook erg leuk om samen te spelen.

Chili is een hondje die met wat training een hartstikke leuk maatje kan worden, je moet alleen wel bereid zijn hier in te investeren. Wij zullen uiteraard ook begeleiding bieden.

Chili is ongeveer 50cm hoog en weegt zo’n 30kg. Hiermee valt zij in de categorie middelmaat.

Chili verblijft nog bij haar baasje. Kennismakingen vinden alleen plaats op afspraak, op onze locatie.


Puppytekst: Ushatka is een prachtige meid met een geweldige uitstraling. Haar naam betekend “grote oren”, en het is wel duidelijk waar dat vandaan komt. Zij heeft ook een lief zachtaardig karakter. Ushatka en haar broertjes en zusjes zijn als pups van zo’n 2-3 dagen oud gedumpt voor de deur van een gastgezin. Zij heeft ze met de hand grootgebracht, tot de geweldige jonge honden die ze nu zijn! Helaas hebben zij al die tijd nog in het asiel gezeten, en zullen dus nog wel wat moeten leren.

NaamChili (voorheen Ushatka)
Geslachtteef
Leeftijd15-09-2019
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja, kinderen vanaf 12
Katten?Onbekend
Honden?Ja
WoningtypeVoorkeur voor tuin
Bijzonderheden?Onzeker
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds27/06/2020
Statusgeplaatst
Geplaatst op27/06/2020
Type hondBerghond / Bulgaarse Herder kruising
NestnaamSopot nest
Onzeker

Voor Chili zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Chili zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.