Tochica (Toska) is een lieve wat onopvallende teef, ze is erg lief en wat bescheiden in het begin en staat nooit vooraan, ook omdat ze al zo snel is gehecht aan haar opvangvrouwtje.

Toska vind wandelen samen erg leuk en gaat graag overal met je naar toe, ook met de auto overal heen is geen enkel probleem voor haar. Toska is een zachtaardig meisje dat lief is voor mensen en kinderen.

Toska is het liefst de hele dag bij je, ze kan wel even alleen zijn op een dag, zeker met een andere hond, maar gaat gewoon het liefst overal met je naar toe en ligt dan gewoon lekker naast je.

Ze kan in de bench, maar ze slaapt s nachts in haar opvanggezin lekker op bed aan het voeteind. Overdag ligt ze altijd bij je in de buurt of in haar mandje.

Toska kan prima overweg met andere honden, spelen vind ze leuk, maar ze is soms ook hiermee wat bescheiden in het begin, ze is dol op de puppen in het opvanggezin en de wat oudere honden.

Ze was ooit een huishond, maar ze is in de shelter gebracht omdat ze zoals zovelen het niet leuk meer vonden nu ze ouder werd.

Deze lieve rustige schat verdiend een thuis waar ze gewoon lekker zichzelf kan zijn, een schattige rustige, soms speelse en knuffelige hond die haar leven graag samen met je deelt, een tuin zou ze geweldig vinden waar ze samen met haar baasjes of wat oudere kinderen lekker in kan liggen of spelen.

Deze lieve schat is op 26 oktober aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Toska (voorheen Tochica)
Geslacht teef
Leeftijd 25-06-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 27/10/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 27/10/2018
Type hond Kruising

Voor Toska zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Toska zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.