Tommy komt bij ons terug ter herplaatsing, omdat zijn baasje niet meer voor hem kan zorgen. 

Tommy is een lieve, sociale hond voor het eigen gezin. Bij vreemden is hij wat onzeker, hij vind het wat spannend, en is dan wat afwachtend. Hij is gewend aan wat oudere kinderen, en is hier heel leuk mee. Ook naar andere honden is hij in principe sociaal. Soms vind hij nieuwe honden ook wat spannend. Katten negeert hij.

In een nieuw gezin zal hij waarschijnlijk in het begin wat afwachtend zijn, omdat hij het wat spannend vind. Als hij eenmaal aan je gewend is, is het een hartstikke leuke, sociale hond.


Puppytekst: Onze prachtige Huggy is gedumpt samen met 13 andere pups bij een opvanggezin in Bulgarije over een schutting in hun tuin. Iedereen gaat er van uit dat deze mensen wisten dat het een opvanggezin was want ze lieten ze zonder pardon over aan hun lot over. Ze waren nog erg klein en waarschijnlijk zijn het 2 verschillende nesten.

Het opvanggezin heeft alle 14 pups verzorgt tot ze oud genoeg waren om te gaan verhuizen naar de shelter waar ze na een aantal weken mogen afreizen naar Nederland.

Alle pups zijn met kinderen opgegroeid en daarbij ook met andere honden en katten.

Deze lieve pup komt ongeveer op 9 November aan in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Tommy (voorheen Huggy)
Geslacht reu
Leeftijd 12-06-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 09/11/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 19/12/2020
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Nest 2 T13 2018

Voor Tommy zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Tommy zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.