Onze lieve Thursday is samen met zijn broers en zussen voor de deur gezet bij de shelter van Animal Resue Sofia.Gewoon door een gewetenloze persoon neergezet als of je vuilnis aan de kant van de weg wegzet. Ongelofelijk maar gelukkig zitten de pups veilig bij A.R.S in plaats van een ergere geval dat ze hun dumpte op straat als voorbeeld te noemen.
In de shelter heeft hij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is. Maar dat vond Thursday helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.

Want daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.
Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.

We kunnen vertellen dat Thursday een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een eigen plekje in een liefdevol gezin.

Thursday is echt een ontzettende schattige en lieve pup die dol is op knuffelen en kusjes geven. Kinderen en andere honden vind hij geweldig, maar het allerliefste komt hij lekker bij je voor wat lekkers te eten daar doet hij serieus alles voor.
Maar zoals elke pup zal ook Thursday nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Thursday is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Thursday
Geslacht reu
Leeftijd 10-02-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 27/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Week nest

Voor Thursday zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Thursday zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.