Thor is een prachtige Samojeed, op zoek naar een nieuw thuis. Thor word, op verzoek van zijn baasje, alleen samen geplaatst met zijn beste vriendinnetje Freya.

Prachtige vent Thor is een enthousiaste, goed gesocialiseerde 4jarige hond vol met liefde, zacht en vriendelijk karakter.
Thor past zich makkelijk aan en kan vrij wel alle situatie goed aan.
Hij kent de basis commando’s zoals zit, lig, blijf, af. Ook toont Thor geen uitval gedrag of agressiviteit naar andere dieren of kinderen.
Integendeel, Thor houdt van kinderen, geen idee waarom dit zo is maar kinderen ziet hij graag komen.
Thor kan als hij wil rustig aan de leiband wandelen, Samojeden zijn nogal koppig van tijd tot tijd dus in het begin bij van de wandelen zou Thor uit enthousiasme wel eens kunnen trekken.
Thor heeft een basis cursus gevolgd op de hondenschool toen hij ongeveer 12maanden oud was.
Als de enthousiaste hond die Thor is, geldt dit ook voor bezoek.
Hij zou dan ook durven springen, echter is dit na 3minuten voorbij. Enkel de eerste momenten loopt hij wat Hyper. Verder komt Thor met Jan en alleman goed overeen.
Als slot is Thor gecastreerd.
Samengevat is Thor een sociale, lieve hond die gemakkelijk is in omgang met andere mensen en dieren. Thor heeft zoals elke hond wel wat aandacht en beweging nodig maar kan ook perfect even in de bench alleen zijn.

Thor is geboren op 04-04-2020 en is reeds gecastreerd.

Thor verblijft op dit moment nog bij zijn baasje in België. Kennismakingen vinden alleen op afspraak plaats, en op een lokatie in Nederland. Dit in verband met de privacy. Wij plaatsen zowel in Nederland als in België!

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Thor
Geslacht reu
Leeftijd 04-04-2020
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat, 50cm 35kg
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Moet samen geplaatst worden met Freya
Herkomst België
Status beschikbaar
Type hond Samojeed
Moet samen geplaatst worden met Freya

Voor Thor zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Thor zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.