Lieve brave Tanja is een heerlijk meisje, na een helaas voor haar slechte start in Nederland bij mensen die niet zo goed voor haar waren is ze liefdevol opgenomen door 2 lieve mensen.
Samen met hun eigen hond hebben ze haar helemaal laten opbloeien tot een zachtaardige, vrolijke, lieve en speelse hond.
Ze is ontzettend aanhankelijk en kan super goed luisteren, ze kwispelt de hele dag door als het aan haar ligt en ligt altijd bij je voeten of met haar kop op je schoot.
Ze is dol op wandelen, spelen en rennen , zeker ook met andere honden, al moet ze heel soms wel even wennen.
Tanja kan heel goed luisteren en beheerst de basis commando’s, ze loopt braaf aan de riem mee en kan los lopen zodra ze goed aan je gewend is, met een hondenfluitje komt ze perfect terug.
Ze kan goed met kinderen overweg.

Helaas is de man getroffen door ziekte en in het belang van Tanja omdat meneer niet heel vaak en veel meer met haar kan wandelen, wat ze wel nodig heeft, omdat ze buiten een echte knuffel ook een lekker actief hondje is, zijn we nu op zoek naar een baasje voor ons lieve meisje die s nachts heerlijk bij ons op bed slaapt.

Mensen die veel tijd hebben voor een hond en die graag met een hond bezig zijn qua wandelen, trainen en of meenemen en die haar zachte karakter waarderen en heerlijk positief met een hond willen bezig zijn.

Ze kan prima even alleen zijn, ze weegt zo 10 kilo, is een bench gewend, maar heeft die niet nodig en ze kan trappen lopen.

Naam Tanja (voorheen Bamse)
Geslacht teef
Leeftijd 20-05-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 30/09/2015
Status geplaatst
Geplaatst op 22/09/2016
Type hond Kruising
Nestnaam B-nest T17 2015

Voor Tanja zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Tanja zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.