Suria is een ontzettend vrolijke, blije stuiterbal. Ze vind het leven helemaal geweldig, en zoekt een maatje om samen mee op avontuur te gaan. Omdat haar baasje veel gaat werken, moet zij helaas op zoek naar een nieuw thuis.
Suria loopt redelijk aan de lijn, maar is heel speels. Ze wil alles en iedereen begroeten. Door haar enthousiasme is ze soms wat lomp, maar ze bedoelt het niet verkeerd.
In huis zal ze even blaffen bij binnenkomst van visite, maar als ze even de kans krijgt om rustig te snuffelen, kalmeert ze al snel weer. Ook naar kinderen is zij vriendelijk, maar door haar enthousiasme zijn al te jonge kinderen misschien niet zo handig.
Suria is op straat super vriendelijk en enthousiast naar alle honden. Ze wil met iedereen spelen. Naar katten is ze in huis erg wild.

We zoeken voor Suria een actieve baas, die lekker met haar op pad gaat, maar haar ook de nodige rust kan bieden.
Suria kan alleen thuis zijn en is gewend aan de bench.

Suria is ongeveer 58cm hoog, en weegt zo’n 21kg. Hiermee is zij een mooie middelmaat.

Suria is geboren op 01-05-2021 in Bulgarije, en is gesteriliseerd. Suria verblijft nog bij haar huidige baasje, kennismakingen vinden alleen op afspraak plaats.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Puppytekst: Lieve vrolijke Suria is op zoek naar een eigen mandje. Suria kwam binnen bij de shelter met een huidaandoening. Inmiddels is zij volledig genezen. Op het kleine plekje op haar neus zal in de toekomst ook nog haar groeien, maar dit heeft even tijd nodig.
Suria zat in een foster gezin, en heeft al veel geleerd van het huiselijk leven. Maar zoals iedere andere pup zal zij ook nog veel moeten leren.

Suria zou geweldig passen in een leuk gezin. Ze is hartstikke sociaal en vrolijk. Andere honden vind ze soms wat minder gezellig, we plaatsen haar daarom liever als enige hond.

Suria is geboren op 01-05-2021 in Bulgarije, en is gesteriliseerd.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Kennismakingen met onze honden vinden alleen plaats op afspraak.

Naam Suria
Geslacht teef
Leeftijd 01-05-2021
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Nee
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 07/01/2022
Status geplaatst
Geplaatst op 07/09/2022
Type hond Bulgaarse herderkruising

Voor Suria zijn er geen bijzonderheden.