Onze prachtige Sonia heeft een prachtig verhaal om te vertellen.
Want Sonia is gevonden op straat waar een straathond die daar niet bekend is gewoon opvalt.
Ze viel ook op omdat ze extreem mager was en ze had nog een halsband om dus gewoon drachtig gedumpt door haar oud eigenaren.
Sonia is gelijk gebracht naar de shelter van Animal Resue Sofia om de volgende dag gesteriliseerd te worden maar daar beviel ze de dag van sterilisatie van 6 pups waarvan helaas er 1 het niet heeft overleefd (niet bij de geboorte). Bij de shelter hadden ze nog nooit zon extreem magere hond gezien die zwanger was en beviel van gezonde pups.
Gelukkig Sonia en haar pups dat ze gevonden zijn en nu op zoek zijn naar een liefdevol thuis.
Het hele gezin is opgegroeid in een foster gezin en toevallig woonde dit gezin ook in de straat waar moeder Sonia gevonden is.
Sonia woonde samen met honden, katten en kinderen in haar foster gezin in Bulgarije.

Ze is bij haar opvanggezin in Nederland heel lief, speels, sociaal en open tegen mensen, ze komt graag bij je voor een knuffel, kan goed met kinderen, kan met elke hond overweg en speelt ook erg graag met de honden, heerlijk rennen vind ze geweldig. Ze is graag bij je maar speelt ook graag buiten. Wandelen vind ze heel erg leuk en met de auto gaan ook.
Ze zou het heerlijk vinden om bij mensen te wonen die een tuin hebben en misschien al een hond of die leuk vinden om lekker te wandelen. Ze zal nog wel de nodige dingen bij moeten leren, maar ze is ontzettend slim en heel lief. Met de juiste begeleiding en liefde zal ze heel snel en simpel zich aanpassen aan een gezinsleven bij mensen thuis.
Ze leert snel spelen en apporteren en op eigen terrein daar is ze met 1 x fluiten weer bij je en ze geniet van de ruimte en aandaht, er is een filpmje beschikbaar van haar.

We weten niet of ze een kurzhaar ras hond is of een mix ervan maar ze is echt prachtig en heeft een zacht karakter. Door haar karakter zijn haar pups super snel geadopteerd omdat ze zagen hoe geweldig mama is en nu verdiend zij het ook.

Nog filmpje te bekijken op de facebook van Danielle Kalshoven.

Deze lieverd is op 21 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning

Naam Sonia
Geslacht teef
Leeftijd 06-04-2014
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 21/07/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 01/09/2017
Type hond Jachthond kruising
Nestnaam Sonia's pups 2017

Voor Sonia zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Sonia zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.