Shpeki is samen met zijn broertje Mickey afgegeven bij de shelter van Animal Resue Sofia dus wij weten helaas niet zijn hele geschiedenis maar we kunnen wel vertellen dat deze 2 lieverds echt een kans willen krijgen om wel gewenst te zijn in Nederland.

Daarna moest Shpeki  in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat hij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Shpeki ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige Shpeki een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Shpeki is een prachtig rustig bolletje wol die graag lekker speelt met de andere honden, hij is een vrij rustige en zelfstandige pup.
Knuffelen en aandacht van mensen en kinderen vind hij natuurlijk heel erg leuk, maar zich vermaken met de andere pups of zijn speelgoed kan hij als de beste.

Zoals elke pup zal Shpeki ook nog de nodige dingen moeten gaan leren. En daarbij zal hij het vast niet heel erg als zijn nieuwe baasjes hem een andere naam gaan geven.

Deze lieve pup is op 14 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Shpeki
Geslacht reu
Leeftijd 16-03-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 28/07/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Nest 2 - T10 2018

Voor Shpeki zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Shpeki zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.