Scout is een lief, zachtaardig maar ook een beetje onzeker ventje. In zijn gastgezin komt hij al lekker los. In de benadering naar hem toe is het belangrijk rustig en voorspelbaar te zijn. Rustig een band opbouwen en hem je leren vertrouwen, dan komt dat helemaal goed.
Hij is gewend aan de bench en slaapt hier al lekker in. Ook samen wandelen gaat steeds beter. In het gastgezin volgt hij graag het voorbeeld van de andere hond, dit is voor hem ontzettend leerzaam. Een baasje met een andere hond zou voor hem echt geweldig zijn.
Als hij je eenmaal goed kent is hij echt een ontzettend lieve knuffelkont. Hij is sociaal met andere dieren, maar kan wel erg enthousiast worden. Dit is logisch gezien zijn leeftijd, met wat sturing komt dit zeker goed. Hij is gewend aan een kat in huis, dit gaat (zoals ook op de foto te zien is) prima samen.

Scout is een lieve zachte pup uit een nestje van 5. Gevonden op straat en grootgebracht in de shelter. Zij mogen nu allemaal op zoek naar een fijn thuis. Scout is een Bulgaarse herder kruising, een leuke zachtaardige hond die het meestal prima doet in een leuk gezin.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

NaamScout
Geslachtreu
Leeftijd05-01-2022
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
Honden?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds08/07/2022
Statusbeschikbaar
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamS-nest 2022

Voor Scout zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Scout zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.