Meet Scout. Deze actieve jongeman is op zoek naar zijn match. Scout is rustig aan de lijn, en vind het leuk om mooie wandelingen te maken. Hij kijkt in eerste instantie wel de kat uit de boom, en is wat onzeker. Het vertrouwen van Scout moet je verdienen. In de benadering naar hem toe is het belangrijk rustig en voorspelbaar te zijn. Eenmaal zijn vertrouwen gewonnen, dan is hij een vrolijk maatje, en een enorme knuffelkont. Donderjagen met andere honden vindt hij helemaal top. Hij kan hierbij wel iets lomp zijn, maar dit is logisch gezien zijn leeftijd. Met wat sturing komt dit zeker goed. Hij is gewend aan een kat in huis, dit gaat (zoals ook op de foto te zien is) prima samen.
Scout is ondernemend, vrolijk, en gek op water.
Hij is gewend aan de bench en slaapt hier al lekker in. Ook samen wandelen gaat steeds beter. In het gastgezin volgt hij graag het voorbeeld van de andere hond, dit is voor hem ontzettend leerzaam. Een baasje met een andere hond zou voor hem echt geweldig zijn.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Scout
Geslacht reu
Leeftijd 05-01-2022
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 08/07/2022
Status geplaatst
Geplaatst op 07/07/2023
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam S-nest 2022

Voor Scout zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Scout zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.