Scotti is een vrolijke, vrije, fantastische hond. Hij zoekt een fijn gezin die lekker samen met hem dingen gaan ondernemen. Scotti is echt een gezinshond, hij vind het heerlijk om bij je te zijn, en overal mee naar toe te mogen. Desondanks kan hij ook prima een poosje alleen thuis blijven. Hij kan netjes aan de riem lopen en kent een aantal commando’s. Naar andere honden is hij over het algemeen sociaal, al vind hij sommige honden wat spannend. Hij kan goed met katten en is stapelgek op kinderen. Visite wordt hartelijk ontvangen, al kan hij wel wat enthousiast zijn daarbij. In huis is Scotti een ontzettend brave hond die goed zelf zijn rust pakt. Samen wandelen vind hij fantastisch. Loslopen doet zijn baasje niet met hem, vanwege zijn jachtinstinct. Hij vind het super leuk om samen dingen te doen, dus bijvoorbeeld op een speurcursus zou super goed bij hem passen. Dit sluit ook aan bij zijn instinct.
Scotti vind het fijn om buiten te zijn. Daarom zouden we het prettig vinden als zijn nieuwe baasje een tuin heeft, waar hij lekker los kan lopen.

Scotti is de perfecte hond voor een leuk gezin. Hij is ook prima geschikt als beginnershond. Scotti zoekt een baasje die ziet dat leeftijd maar een getal is, en hem nog een fantastische rest van zijn leven gaat geven!

Scotti is geboren op 15-04-2015 in Bulgarije en is gecastreerd. Hij is ongeveer 50cm hoog, en zo’n 30kg. Daarmee is hij een mooie middelmaat.

Scotti verblijft op dit moment nog bij zijn gezin. Kennismakingen vinden alleen op afspraak plaats, op onze locatie.

\Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Scotti (voorheen Knut)
Geslacht reu
Leeftijd 15-04-2015
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Tuin noodzakelijk
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 04/09/2015
Status beschikbaar
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam K-nest T14 2015

Voor Scotti zijn er geen bijzonderheden.