Scotti is een fantastische hond, die vanwege privé problemen in het gezin, op zoek moet naar een nieuw thuis.

Scotti is een vrolijke vrije vent. Hij kan netjes aan de lijn lopen wanneer hem dat gezegd word, hij is sociaal naar vrijwel alle andere honden (sommige vind hij wat spannend), kan met katten en kinderen, en heeft geen problemen met visite. Mensen worden hartelijk ontvangen, al is hij wel enthousiast. Scotti kent een aantal commando’s, en is in huis heel braaf. Los lopen kan Scotti niet, hij trekt dan liever zijn eigen plan. Daarom zien we voor Scotti graag mensen met een tuin, zodat hij ruimte heeft om zich veilig uit te leven.

Scotti is eigenlijk de perfecte hond voor een leuk gezin. Alleen…hij is geen puppy meer. Scotti zoekt een baasje die ziet dat leeftijd maar een getal is, en hem nog een fantastische rest van zijn leven gaat geven!

Scotti is geboren op 15-04-2015 in Bulgarije en is gecastreerd. Hij is ongeveer 50cm hoog, en zo’n 30kg. Daarmee is hij een mooie middelmaat.

Scotti verblijft op dit moment nog bij zijn gezin. Kennismakingen vinden alleen op afspraak plaats, op onze locatie.

\Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

NaamScotti (voorheen Knut)
Geslachtreu
Leeftijd15-04-2015
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeTuin noodzakelijk
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds04/09/2015
Statusbeschikbaar
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamK-nest T14 2015

Voor Scotti zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Scotti zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.