Onze uber schattige Saturday is samen met haar broers en zussen voor de deur gezet bij de shelter van Animal Resue Sofia.Gewoon door een gewetenloze persoon neergezet als of je vuilnis aan de kant van de weg wegzet. Ongelofelijk maar gelukkig kwamen de pups veilig bij A.R.S in plaats van een ergere geval dat ze hun dumpte op straat als voorbeeld te noemen.

In de shelter heeft zij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die zij nu is. Maar dat vond Saturday helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.

Want daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.
Daar heeft zij ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Saturday een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een eigen thuis in een liefdevol gezin.

Saturday is een energiek vrolijk meisje dat dol is op alles en iedereen mensen, kinderen en honden. Ze vrolijk en blij en kwispelt altijd en spelen is haar favoriete bezigheid, alhoewel knuffelen ook hoog in haar lijstje staat.
Maar naast haar prachtige uiterlijk zal Saturday zoals elke pup ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Saturday is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

NaamSaturday
Geslachtteef
Leeftijd10-02-2018
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds16/06/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op23/06/2018
Type hondBulgaarse herder
NestnaamWeek nest

Voor Saturday zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Saturday zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.