Onze uber schattige Saturday is samen met haar broers en zussen voor de deur gezet bij de shelter van Animal Resue Sofia.Gewoon door een gewetenloze persoon neergezet als of je vuilnis aan de kant van de weg wegzet. Ongelofelijk maar gelukkig kwamen de pups veilig bij A.R.S in plaats van een ergere geval dat ze hun dumpte op straat als voorbeeld te noemen.

In de shelter heeft zij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die zij nu is. Maar dat vond Saturday helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.

Want daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.
Daar heeft zij ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Saturday een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een eigen thuis in een liefdevol gezin.

Saturday is een energiek vrolijk meisje dat dol is op alles en iedereen mensen, kinderen en honden. Ze vrolijk en blij en kwispelt altijd en spelen is haar favoriete bezigheid, alhoewel knuffelen ook hoog in haar lijstje staat.
Maar naast haar prachtige uiterlijk zal Saturday zoals elke pup ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Saturday is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Saturday
Geslacht teef
Leeftijd 10-02-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 23/06/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Week nest

Voor Saturday zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Saturday zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.